Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Coolturno ljeto – Mokošica 2015.

14.07.2015.

08:27

Autor: Adriana Tomašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Program koji će i ove godine pokušati privući, zabaviti, razigrati i rasplesati mlade ali i one malo starije stanovnike najvećeg gradskog naselja, počinje u srijedu, 15. srpnja na školskom igralištu u 19 sati

Igre po naški naziv je programa kojim započinje ovogodišnje Coolturno ljeto u Mokošici u organizaciji Kinematografa Dubrovnik i Grada Dubrovnika. Novi kolaž zabavnih igara namijenjen je mladima od 8 do 12 godina. S obzirom da je broj natjecatelja ograničen, organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu sat prije početka i prijave se za natjecanje, a oni koji to ne uspiju vjerujemo da će biti prava podrška s tribina. Kolaž događanja Coolturnog ljeta nastavlja se radionicama, predstavama, koncertom i završava petodnevnim filmskim programom. Tako će se do kraja kolovoza održati još jedne Igre, eko radionica, predstava "Pjerin" u izvedbi Ljetne kazališne radionice "Play Držić" koju i ove godine vode glumci Nerma Kreso Kavain i Darko Kavain koji će u Mokošici održati i trodnevnu kazališnu radionicu s pričom "Ribar palunko i njegova žena".  Glazbenu večer za mlade priredit će bendovi "Embassy 516 & Neverin", a Coolturno ljeto u Mokošici i ove godine će prikazivati filmski program za sve generacije. Ulaz na sva događanje je slobodan , a vi samo trebate doći i zabaviti se na drugom izdanju „Coolturnog ljeta“ – Mokošica 2015. (Dubravka Mikulić)

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.