Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Crveni križ Korčula nastavlja sa prikupljanjem za stradale u potresu

31.12.2020.

15:26

Autor: Radio Dubrovnik/ Niko Perić

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Nakon jučerašnjeg skupljanja namirnica i higijenskih potrepština za stradale u potresu,a prema objavi Hrvatskog Crvenog križa,Gradsko društvo Crvenog križa Korčula akciju nastavlja i danas na već navedenim punktovima na otoku i u općini Orebić.

I Mjesni odbori provode spomenutu akciju na svojim područjima kako bi olakšali sumještanima otežano putovanje do Grada ili Općina na otoku Korčuli. Tako se u u Račišću provodi akcija u Župnoj kući Sv.Nikole, u Knežama u Crkvi Sv.Terezije.a U Čari u Domu kulture cijeli dan.

U Žrnovu se u prostoriji Mjesnog odbora akcija humanitarne pomoći provodi danas do 17 sati uz organizatore Mjesne odbore Žrnovo, Medvinjak i Postrana, Udruga „Žrnovski makaruni“,KUD „Bratska sloga“, KUD „Mišnjice“, Lovačka sekcija „Kunej“, Udruga „Žrnovski galijoti“ te Rukometni i Nogometni klub „Žrnovo“.

Mjesni odbori će svojim prijevozom prikupljene namirnice dostaviti centralnim punktovima Gradskog društva Crvenog križa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.