Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Crveni križ privremeno zaustavlja prikupljanje pomoći za Banovinu

30.12.2020.

15:29

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik danas, 30. prosinca2020., nakon 18 sati privremeno će obustaviti prikupljanje donacija hrane, higijenskih potrepština i zaštitne opreme za osobe iz potresom pogođenih područja u Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Zagrebačkoj županiji.

"Idućih dana primljenu pomoć razvrstavat ćemo, slagati, pakirati, paletirati te pripremiti za otpremu i za krajnju podjelu osobama iz potresom pogođenih područja, sve prema uputama Hrvatskog Crvenog križa. O prikupljenim količinama pomoći naknadno ćemo vas izvijestiti", ističu iz Crvenog križa.
 
"Zahvaljujemo sugrađanima na velikom odazivu na našu akciju, zahvaljujemo i svima koji su odlučili donirati u sljedećim pozivima za pomoć, zahvaljujemo na razumijevanju svima koji su nas zvali i nisu nas uspjeli dobiti. O idućoj akciji prikupljanja pomoći obavijestit ćemo vas na vrijeme. I dalje možete pomoći uplatom novčanih sredstava i pozivom na humanitarni telefon 060 90 11.
Ukoliko želite uplatiti novčana sredstva, možete na sljedeći račun:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770
Za uplate iz inozemstva - SWIFT CODE: PBZGHR2X
 Hvala vam za Vašu donaciju!", poručuju iz Crvenog križa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.