Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas javna izlaganja za prijedloge izmjena GUP-a i PPU-a

17.11.2020.

08:32

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Javna izlaganja Prijedloga Izmjena i dopuna GUP-a i PPU-a Grada Dubrovnika održat će se danas u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, uz primjenu svih aktualnih protuepidemijskih mjera, a novost je da će se izlaganje po prvi put moći pratiti online.

Sudionici se prethodno trebaju prijaviti putem e-maila javna.rasprava@dubrovnik.hr na način da pošalju svoje podatke (ime, prezime i e-mail adresa) najkasnije do 9 sati na dan održavanja javnog izlaganja kako bi im se na vrijeme mogla uputiti pozivnica za online video poziv i upute.

Javno izlaganje za PPU kreće u 11 sati, a za GUP u 13 sati.

1. Javno izlaganje prijedloga izmjena i dopuna PPU-a Grada Dubrovnika za 17.11.2020. od 11.00 do 12.30 sat

 

2. Javno izlaganje prijedloga izmjena i dopuna GUP-a Grada Dubrovnika za 17.11.2020. od 13.00 do 15.30 sati

 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog izmjena i dopuna mogu se dati na način da sudionici u javnoj raspravi postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, također tako što daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, kao i da svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, od 12. do zaključno 21. studenog 2020. godine.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Prilikom predmetnih izmjena i dopuna NIJE MOGUĆA PRENAMJENA ZEMLJIŠTA.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Javna rasprava, odnosno javni uvid i javno izlaganje, traje do 21. studenog.

Javni uvid u dokumentaciju moguće je obaviti u navedenom razdoblju, svaki dan od 9 do 19 sati u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika ( GUP i PPU ) te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.