Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas javno izlaganje Izmjena i dopuna PPU Općine Župa dubrovačka

05.11.2021.

07:44

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Jedinstveni odjel Općine Župa dubrovačka obavijestio je kako će se danas održati javno izlaganje u postupku Javne rasprave o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka.

Javno izlaganje o Prijedlogu Plana održat će se u 12 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, 20207 Mlini.

Zbog epidemioloških mjera, broj sudionika Javnog izlaganja u prostorijama Općine Župa dubrovačka je nažalost ograničen. Iz tog razloga će Javno izlaganje biti prenošeno uživo putem poveznice (linka) koja će biti objavljena na mrežnoj stranici (web stranici) Općine Župa dubrovačka ( www.zupa-dubrovacka.hr ).

Osim uobičajenog načina iznošenja mišljenja, prijedloga, primjedbi i upita, tijekom Javnog izlaganja, pitanja će se moći postavljat i slanjem elektroničke pošte (e-mail) na email: opcina@zupa-dubrovacka.hr  te će se na ista odgovarati za vrijeme trajanja Javnog izlaganja.

Zbog epidemioloških mjera, za sudionike Javnog uvida u prostorijama Općine, obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Neovisno o Javnom izlaganju, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se dati dostavljanjem prijedloga i primjedbi u pisanom obliku na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, 20207 Mlini, do 1. prosinca 2021. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.