Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas na Sveučilištu svečane promocije prvostupnika i magistara struke

21.02.2020.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se danas u 10 i 13 sati u Hotelu Valamar Lacroma. Na svečanim promocijama podijelit će se Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagradit će se i diplomama cum laude i summa cum laude.

U 10 sati održat će se svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, studija Povijest Jadrana i Mediterana i stručnog studija Sestrinstvo.

U 13 sati održat će se svečana promocija magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i diplomiranih medicinskih sestara i tehničara Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno će biti promovirano 225 prvostupnika, 108 magistara struke, 3 diplomirane medicinske sestre/tehničar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.