Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke

26.05.2020.

08:32

Autor: Radio Dubrovnik

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka Lovorko Klešković sazvao je za danas u 11 sati u velikoj vijećnici Općine 22. sjednicu Općinskog vijeća, na kojoj će se naći ukupno četrnaest točaka dnevnog reda.

Među ostalim, župski općinski vijećnici raspravljat će o izvješću o radu načelnika Silvija Nardellija za drugu polovinu 2019. godine, kao i o godišnjem izvješću o izvršenju Proračuna za 2019. godinu s izvršenjem Programa rada u 2019. godini.

Vijećnici će odlučivati i o raspodjeli rezultata poslovanja po godišnjem financijskom izvješću za 2019., odlučivat će o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite na području Općine Župa dubrovačka, kao i o izmjenama i dopunama Odluke o oslobađanju od plaćanja zakupnine za korištenje poslovnog prostora i javne površine.

Na dnevnom redu će se naći i ponude po pravu prvokupa za kupnju poslovnog udjela u tvrtkama Vrtlar, Libertas Dubrovnik, Čistoća, Sanitat Dubrovnik, Boninovo i Vodovod Dubrovnik.

Na koncu će se odlučivati i o prihvaćanju Plana i programa korištenja javnih površina za 2020., a za kraj sjednice ostavljena su vijećnička pitanja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.