Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Danas završnica projekta "Gledam svoje Konavle"

27.06.2021.

09:13

Autor: Radio Dubrovnik

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Danas u 17 sati u izletištu Mlin u Ljutoj u organizaciji Agroturizma Konavle održat će se završnica ovogodišnjeg projekta „Gledam svoje Konavle“ na kojom će se dodijeliti priznanja i nagrade za najbolji konavoski vrt, vinograd i maslinik.

U prigodnom programu će suradnici na projektu dr. sc. Ines Hrdalo i dr. sc. Marko Karoglan, profesori s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, održati prigodno izlaganje i dati svoj osvrt na stanje obrađenosti i uređenosti konavoskih baština.

Program će se upotpuniti glazbenim nastupom Nene Čorak.

U okviru projekta Udruga Agroturizam Konavle je 11. lipnja ove godine objavila Javni poziv na koji su se mogle prijaviti poljoprivredne parcele koje se boduju za ovogodišnji izbor.

Udruga Agroturizam Konavle ovaj projekt provodi uz potporu Ministarstva poljoprivrede, a s ciljem podizanja svijesti lokalnog stanovništva o potrebi skladnog uređenja prostora ruralne destinacije i poboljšanja ukupne kvalitete života.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.