Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore posjetila Županiju

21.04.2022.

12:03

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore posjetila Županiju

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore posjetila Županiju

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

U palači Ranjina održan je radni sastanak na temu suradnje u gospodarskom, obrazovnom i javnom sektoru između Dubrovačko-neretvanske županije i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore za Dalmaciju.

Sastanak je održan na inicijativu direktorice Komore Stefanie Ziska kojoj je ovo bio prvi radni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

‘Pozdravljamo ovu inicijativu, ali i svako nastojanje za suradnjom koje doprinosi razvoju našeg gospodarstva. Ono što mogu istaknuti je da će Njemačko-hrvatska gospodarska i trgovinska komora imati partnera u našoj županiji te da ćemo nastaviti produbljivati odnose i razvijati zajedničke programe i projekte’, istaknuo je župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Direktorica Ziska zahvalila je županu i njegovim suradnicima na sastanku te istaknula kako se stavlja na raspolaganje za sve buduće projekte i planove.

Uz župana Dobroslavića, radnom sastanku nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić, ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, predsjednica Županijske komore Dubrovnik Nikolina Trojić, direktorica Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak te prorektor za poslovanje Sveučilišta u Dubrovniku Nebojša Stojčić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.