Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Direktorica TZ-a Ana Hrnić predstavila Program rada za 2021. godinu

26.12.2020.

13:04

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Održana je online prva redovna sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika, na kojoj su jednoglasno usvojeni Rebalans financijskog plana za 2020. godinu i Program rada i financijski plan za 2021. godinu te je izabran revizor za nadzor poslovanja za 2020. godinu.

Putem Zoom aplikacije online sjednici, koju je vodio Predsjednik Skupštine TZ grada Dubrovnika Mato Franković, prisustvovala su 24 člana Skupštine.

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić, održala je prezentaciju kojom je predstavila glavne stavke Programa rada i financijskog plana za 2021.godinu.

Program rada s financijskim planom TZ grada Dubrovnika za 2021. godinu izrađen je temeljem: fizičkih rezultata turističkog prometa (ostvarenog i procijenjenog) na području grada Dubrovnika i u Hrvatskoj za 2019. i 2020. godinu, prateći i epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini, prvenstveno na najznačajnijim emitivnim tržištima.

Za usporedbu i plan provođenja planiranih aktivnosti u obzir je uzeta 2019. godina, s obzirom da se veliki dio aktivnosti koje su u planu, u 2020. godini nije mogao realizirati, zbog okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.