Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Do daljnjeg zatvoreni turistički uredi u Vignju, Lovištu i Pijavičinu

05.06.2020.

12:24

Autor: Radio Dubrovnik/Joško Jelavić

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Na prvoj radnoj sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Općine Orebić održanoj nakon ublažavanja epidemioloških mjera na dnevnom redu bila je analiza revizorskog izvješća o poslovanju u 2019. godini.

U raspravi je sa zadovoljstvom utvrđeno da u tom izvješću uz nekoliko manjih primjedbi nije bilo nepravilnosti u radu i poslovanju općinske Turističke zajednice.

U nastavku sjednice donešena je odluka o raspisivanju izbora za članove nove skupštine, a u skladu sa zakonom i novim statutom turističke zajednice.

Bilo je riječi i o aktualnoj turističkoj sezoni a zbog izostanka turističkog prometa i neizvjesnosti o dolasku i broju gostiju odlučeno je da se do daljnjega zaustavi dio ranije planiranih aktivnosti pa tako i realizacija programa kulturno zabavnih i drugih događanja u sklopu Kulturnog ljeta Općine Orebić.

Do daljnjega neće se otvarati ni područni turistički uredi u Vignju, Lovištu i Pijavičinu a neće biti ni zapošljavanja sezonskih radnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.