Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić čestitao Međunarodni dan starijih osoba

01.10.2020.

19:43

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić uputio je građankama i građanima starije dobi u županiji čestitku povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se svake godine obilježava 1. listopada.

”Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Proteklih godina Međunarodni dan starijih osoba obično bismo obilježili u nekom od domova za starije na području naše županije.

Nažalost, pandemija koronavirusa to je onemogućila, stoga mi dopustite da u svoje osobno ime te u ime cijele Dubrovačko-neretvanske županije, na ovaj način, čestitam Međunarodni dan starijih osoba.

Briga za starije važna je dužnost svakog pojedinca i društva u cjelini. Društvo je jako onoliko koliko je sposobno brinuti se o svojim najslabijim članovima, stoga se svi moramo truditi da ta skrb bude na najvišoj razini. Mi u Županiji smo posebno ponosni na sve zaposlenike, ali i korisnike naših Domova za starije zbog načina na koji smo se uspjeli othrvati prvom valu COVID-19. Hvala svima na tome. Ostanimo i dalje jednako odgovorni.

Župan

Nikola Dobroslavić”

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.