Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković čestitali Kurban Bajram

31.07.2020.

16:24

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U povodu Kurban bajrama dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitke imamu dubrovačkom Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

Poštovani gosp. Heriću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama.

Želim da Vam ovaj veliki blagdan donese mir, blagostanje i međusobno razumijevanje te da ga provedete u radosti zajedno sa svojim najbližima.

Neka Vam Bajram bude sretan, a ovo blagdansko vrijeme neka Vas ispuni vjerom i snagom za sve što predstoji.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

Župan

Nikola Dobroslavić

 

 

Poštovani gospodine Heriću,

u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Vama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Kurban bajrama, najznačajnijeg islamskog blagdana.

Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želim da ove dane proslave u okruženju obitelji, u obilju zdravlja i sreće. Neka nas ovi dani potaknu na razmišljanje o važnosti međusobnog razumijevanja i poštivanja. Budimo tu jedni za druge, širimo dobrotu i pomozimo najpotrebitijima.  

Te vrijednosti sačuvajmo u našim srcima, neka nam budu vodilja u vremenima ispred nas.

„Bajram Šerif Mubarek Olsun!"

Gradonačelnik Grada Dubrovnika
Mato Franković 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.