Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković obišli hitne i dežurne službe

31.12.2020.

16:11

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Ususret novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslacić, u pratnji suradnika, tradicionalno su obišli hitne i dežurne službe i njihove djelatnike.

Uz prigodne poklone gradonačelnik i Župan su svim službama uputili zahvalu na poslu koji su predano radili tijekom iznimno zahtjevne 2020. godine. Poželio im je mirnu i tihu novogodišnju noć.

Sugrađane su pozvali da uvažavajući sve okolnosti vezanu oko pandemije kao i tragična događanja na području gradova Siska, Petrinje i Gunje pokažu skromnost i da Novu godinu dočekaju dostojanstveno bez upotrebe pirotehnike i pretjeranog slavlja te da mislima budu uz one koji su u razornom potresu ostali bez članova svojih obitelji i svojih domova.

Gradonačelnik Franković je još jednom istaknuo značaj žurnih službi, kojeg ova gradska uprava od početka mandata prepoznaje zaključivši kako samo dobro opremljene i ekipirane službe mogu adekvatno odgovoriti svim izazovima.

Dobroslavić i Franković obišli su Opću bolnicu Dubrovnik, Hitnu pomoć, Centar 112, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju, Radio Dubrovnik i JVP Dubrovački vatrogasci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.