Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić na blagdanskom druženju s predstavnicima medija

30.12.2021.

16:23

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Župan Dobroslavić na blagdanskom druženju s predstavnicima medija

Župan Dobroslavić na blagdanskom druženju s predstavnicima medija

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević danas su se sastali s predstavnicima medija.

"Tradicija je u blagdansko vrijeme zaključiti godinu koja je za nama i mislim da, unatoč svim izazovima, možemo reći da je ova godina okončana uspješno", istaknuo je župan Nikola Dobroslavić dodavši da je u godini iza nas pandemija bila pod kontrolom u čemu su se posebno iskazali zdravstveni djelatnici i Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

"Razočaran sam s postotkom cijepljenih osoba na našem području jer sam očekivao da smo i po tome bliže Europi, no nadam se da će i procijepljenost biti bolja u novoj godini. Gledajući projekte odradili smo dobru godinu. Nijedan projekt nije zaustavljen. Istaknut ću Pelješki most koji je spojen i dogodine ćemo preko njega voziti, a to je najveće postignuće", nastavio je župan Dobroslavić.

"Hvala vam na praćenju rada Županije. Vaš posao je izuzetno bitan. Posao je to kojeg u većini slučajeva, vjerujem kao i mi sami, obavljate korektno i dobro", zaključio je župan Nikola Dobroslavić naglašavajući ulogu medija kao korektiva, posrednika prema javnosti i stvaranju javnog mnijenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.