Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dođite na besplatno predavanje "Poslovni šalabahter"

09.05.2019.

18:18

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva na besplatno predavanje "Poslovni šalabahter" u petak 10. svibnja u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik (Vukovarska 16). Cilj predavanja je praktičnim savjetima omogućiti poduzetnicima početnicima uspješno poslovanje.

Većina poduzetnika početnika suočava se sa sličnim izazovima prilikom pokretanja vlastitog poslovanja. Strah, neznanje i nedovoljna vjera u sebe i vlastiti uspjeh često mogu biti kamen spoticanja na početku razvoja vlastitog poslovanja.

Ipak, postoje osnovne šablone koje mogu pomoći svakom poduzetniku početniku na početku razvoja poslovanja, a njih će, između ostalog, predstaviti predavačica Karmen Kmetović Prkačin, psihoterapeutkinja i vlasnica UMUS savjetovališta.

"Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 10. svibnja 2019. godine (9:00 sati)", ističu organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.