Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Država daje u zakup tri vrijedne nekretnine u Dubrovniku

02.07.2019.

19:16

Autor: Radio Dubrovnik

Ministarstvo državne imovine

Ministarstvo državne imovine

Foto: - / -

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup na 30 godina triju nekretnina na administrativnom području Grada Dubrovnika, a riječ je o bivšem odmaralištu na Jakljanu, Vili Regenhart u Svetom Jakovu te Vili Aurora u Trstenom.

Bivše odmaralište na Jakljanu površine je 22.701 metara četvornih, početna je cijena godišnjeg zakupa 454.020 kuna, a predviđena je ugostiteljsko turistička djelatnost.

Vila Regenhart na Putu Vlaha Bukovca u Svetom Jakovu površine je 1.943 metara četvornih, početna je cijena godišnjeg zakupa 259.220 kuna, a buduća namjena također ugostiteljsko-turistička.

Na koncu tu je i Vila Aurora u Trstenom, površine 12.961 metara četvornih, s početnom cijenom godišnjeg zakupa od 259.220 kuna, uz ugostiteljsko-turističku namjenu.

Pritom je budućim zakupnicima dan rok od tri godine da nekretnine privedu svrsi, a u tom vremenu plaćat će 50 posto zakupa.

Rok za podnošenje ponuda je 30. srpnja, a najpovoljniji ponuditelj bit će onaj koji ponudi najviše, uz ispunjene uvjete iz poziva.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.