Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovačka biskupija prenosi večernju molitvu ispred oltara Gospe od Porata

26.03.2020.

17:44

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Večernja molitva ispred oltara Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali počinje u 20 sati, a predvodit će je dubrovački biskup mons. Mate Uzinić. Može se pratiti na mrežnim stranicama Dubrovačke biskupije, Youtube kanalu Dubrovačke biskupije te Facebook profilu dubrovačkog biskupa mons. Mate Uzinića.

Evo biskupovog poziva:

„Draga braćo i sestre, dragi prijatelji,

danas Crkva u Zbornoj molitvi mise ovako moli: „Gospodine, upućujemo ti poniznu molbu: obrati nam srca pokorom i utvrdi nas u dobrim djelima da vršimo tvoje zapovijedi i zdravi prispijemo vazmenim blagdanima.“

Neka ovo danas postane i naša molitva, za nas i za čitav svijet, kako bismo obraćeni pokorom i utvrđeni dobrim djelima pobijedili opasnost koja nam prijeti i svi u zdravlju i međusobnoj ljubavi proslavili Uskrs.

U molitvu na ovu nakanu uključite se i večeras u 20 sati preko izravnog prijenosa Gospine krunice pred oltarom Gospe od Porata u dubrovačkoj katedrali.

Molimo osobito i za oboljele i njihove najbliže, liječnike i medicinsko osoblje, krizni stožer i sve odgovorne, umiruće i pokojne, one koji su nam se preporučili u molitve i one kojima je zbog straha i zbunjenosti, izgubljenosti i neizvjesnosti naša molitva najpotrebnija.“

 

Prijenosi uživo na internetu mogu se pratiti:

na web stranicama Dubrovačke biskupije

http://www.dubrovacka-biskupija.hr/live

 na osobnom Facebook profilu biskupa Mate Uzinića:

https://www.facebook.com/mate.uzinic

na Youtube kanalu Dubrovačke biskupije:

https://www.youtube.com/user/dubrovackabiskupija

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.