Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovački polumaraton predstavljen na sajmu u SAD-u

12.11.2015.

11:56

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dubrovački međunarodni polumaraton predstavljen je u sklopu Sport Expo-a, Big Sur Half Marathona, koji se održavao od 5. do 8. studenoga ove godine u gradu Montereyu u Sjedinjenim Državama. Sudjelovali su i u aktivnostima vezanim uz realizaciju Big Sur Half Marathona.

Najava drugog izdanja Dubrovačkog međunarodnog polumaratona pobudila je veliki interes posjetitelja Sport Expo-a, jer se radi o destinacijskoj utrci koja uz samo natjecanje dodatno nudi i bogat kulturni te društveni sadržaj. Sljedeće godine Dubrovački međunarodni polumaraton sastojat će se od nekoliko utrka koje će se održavati tijekom dva dana. Prvi dan, 30. travnja 2016. godine rezerviran je za najmlađe građane Dubrovnika, i za sve avanturiste koji će sudjelovati u utrci dubrovačkim zidinama, dok će se drugi dan, 01. svibnja iduće godine trčati Utrka građana te Polumaraton u dužini od 21 kilometra. Prijave za sve utrke su otvorene od 01. studenoga te su uz sve ostale informacije i novosti vezane uz događaj, dostupne na internetskoj stranici: www.du-motion.com.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.