Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik i okolica virtualno predstavljeni u Ujedinjenom Kraljevstvu

21.04.2021.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i predstavništva u Londonu održan je virtualni webinar za agente i prodajno osoblje turoperatora u Velikoj Britaniji. Ovo je jedna u nizu virtualnih prezentacija koje je Hrvatska turistička zajednica pokrenula ove godine.

I to na 16 emitivnih trzista, uslijed trenutnih tržišnih okolnosti i propisanih epidemioloških mjera u zemlji i svijetu koje značajno utječu na načine turističke promocije.

Virtualnom događanju pridružile su se i TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZ Grada Dubrovnika, TZ Mljeta i TZ Korčule, kao i Croatia Airlines.

Direktorica TZ grada Dubrovnika Ana Hrnić je istaknula važnost britanskog tržišta za Dubrovnik te je upoznala britanske agente s bogatom turističkom ponudom Dubrovnika. U okviru virtualne prezentacije predstavljen je projekt "Safe stay in Croatia" te kampanja za digitalne nomade, a posebno su istaknuti uvjeti pod kojima Britanci mogu ući u Hrvatsku.

"Britanskim agentima predstavili smo uvjete ulaska u Hrvatsku, kao i Safe Stay in Croatia projekt, a kako je Dubrovnik jedno od omiljenih odredišta Britanaca od ključne nam je važnosti da agente opskrbimo znanjem koje će prenijeti svojim klijentima. Tako smo ovim virtualnim događanjem agentima dodatno približili turističku ponudu Dubrovnika iz prve ruke, s ciljem da ih inspiriramo, educiramo i približimo im neke možda manje poznate kutke regije", izjavila je direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu Darija Reić.

Tijekom interaktivne prezentacije agenti su izrazili veliki interes za sadržaje u Dubrovniku, kao i na Korčuli i Mljetu, a posebno su ih oduševili netaknuta priroda i očuvana povijesna baština.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.