Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik se predstavlha na virtualnom sajmu ITB u Berlinu

10.03.2021.

15:30

Autor: Radio Dubrovnik

TZ Grada Dubrovnika

TZ Grada Dubrovnika

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao suizlagač na virtualnom štandu Hrvatske turističke zajednice, predstavlja turističku ponudu na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu, koji se ove godine, nakon 50 godina, po prvi put održava u virtualnom obliku.

Sajam se održava od 9. do 12. ožujka, tijekom cijelog dana, kako bi se pokrile sve vremenske zone, a sudionici komuniciraju putem virtualne platforme.

Putem platforme ITB Berlin NOW, predstavnici Turističke zajednice grada Dubrovnika održavaju sastanke s predstavnicima turističkih agencija, touroperatora te partnerima koji već surađuju ili su zainteresirani za suradnju s Dubrovnikom. Glavna tema sastanaka su planovi i mogućnosti za turistički promet prema Dubrovniku tijekom ove godine te fokus na Dubrovnik kao sigurnu destinaciju uz obavezan osvrt na mjere u sklopu projekta za sigurnost boravka u Hrvatskoj "Safe stay in Croatia".

Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača te Turističku zajednicu grada Dubrovnika, suizlagači na virtualnom štandu HTZ-a su još turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i grada Zagreba, Croatia Airlines, Jadrolinija, Nacionalni park Plitvička jezera te tvrtke Valamar, Maistra, Uniline, Laguna Novigrad, Liburnia Riviera Hoteli, ID Riva, Abacus, Ban Tours, Perfecta Travel, Sunturist, Unlimited Croatia DMC i Via Mea Trave.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.