Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik zimi - u Ljubljani

13.11.2013.

15:37

Autor: Slobodan Vlašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Slovenski gosti u Dubrovnik dolaze i zimi, pa je ova tradicionalna prezentacija iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja, od kulturnih i zabavnih događanja, a predstavljena je i posebna ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor

U Ljubljani je danas održana prezentacija zimske ponude Dubrovnika pod nazivom "Dubrovnik - grad za sva godišnja doba", u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani.
Slovenski gosti u Dubrovnik dolaze i zimi, pa je ova tradicionalna prezentacija iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja, od kulturnih i zabavnih događanja, Linđovih nastupa u kinu Sloboda, svetoga Nikole, Božićnog sajma i programa Božić u Gradu, Mirisa Božića u Konavlima, zabavnih programa oko Nove godine, s posebnim naglaskom na Dočeku na Stradunu, a predstavljena je i posebna ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor i doček Nove 2014. Godine i Festu svetoga Vlaha.
Nazočne slovenske agente i novinare pozdravili su direktor predstavništva Hrvatske Turističke zajednice u Ljubljani Goran Blažić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić i voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Jelka Tepšić. Partner u organizaciji prezentacije bila je Udruga vinara Dubrovačko-neretvanske županije, a predstavljen je i program Udruge Agroturizam Konavle - manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, o kojoj je govorio Ivo Mujo.
Vrhunac prezentacije bilo je izravno javljanje sa Straduna Skype vezom ugostitelja Iva Rudenjaka i Romane Kmetović, porijeklom Slovenke, koja radi kao turistički vodič. Posjetitelji prezentacije su nagrađeni vinom, blagdanskim večerama i vikend boravkom u hotelu Pucic Palace, a kušala su se vina vinarija Vodopić, Strujić i Miljas.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.