Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

DURA donirala vozilo udruzi Lukjernica

22.03.2023.

07:30

Autor: Radio Dubrovnik

DURA donirala vozilo udruzi Lukjernica

DURA donirala vozilo udruzi Lukjernica

Foto: Grad Dubrovnik / -

Pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž i predsjednica uprave Dubrovačke razvojne agencije DURA Ana Marija Pilato Krile uručile su ključeve vozila predsjednici Udruge za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unapređenja duševnog zdravlja i kvalitete života „Lukjernica“ Jadranki Vlatko.

Riječ je o vozilu marke Renault CLIO za potrebe humanitarne pomoći i socijalnih usluga, koje će u prvom redu poslužiti u svakodnevnoj potpori i pomoći osobama sa psihičkim oboljenjima udruge Lukjernica.

Predsjednica Jadranka Vlatko izrazila je neizmjernu zahvalu na ovoj donaciji, ali i sluhu dubrovačkog gradonačelnika Frankovića i empatiji predstavnika DURE prema osobama sa teškim mentalnim poteškoćama i njihovim obiteljima. Naglasila je, kako će ova donacija znatno olakšati daljnji rad i buduće djelovanje udruge, koja je kroz proteklih dvadeset godina postojanja nesebično i velikodušno pomogla svim potrebitima.

Primopredaji ključeva vozila prisustvovala je i dopredsjednica udruge Mira Šejtanić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.