Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

DURA kreće s novim ciklusom besplatnih radionica za (buduće) poduzetnike

02.10.2019.

18:00

Autor: Radio Dubrovnik

DURA

DURA

Foto: - / -

Željeli biste postati poduzetnik, no muči vas birokracija i nemate vremena čitati propise? Ili ste već u poduzetničkim vodama, ali ste željni novih znanja nužno potrebnih za poslovanje? - pitaju iz Razvojne agencije Grada Dubrovnika (DURA).

Prijavite se na Stratup akademiju. 

U nastavku je novi raspored radionica za period listopad-prosinac 2019. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama.


Kako se prijaviti?

  1. Prijave za radionice objavljujemo na web stranici DURA i u medijima 7 dana prije održavanja predavanja.
  2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.
  3. Obzirom da su prijave za sve radionice otvorene cijelo vrijeme, obavijest o uspješnoj prijavi će te dobiti na mail 7-10 dana pred samu radionicu. Da bi prijava bila potpuna u tom trenutku bi bilo potrebno da putem maila potvrdite Vaš dolazak.
  4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.

Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija.


RASPORED:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.