Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dvije prometne nesreće

26.06.2013.

11:02

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Motociklom proklizao kraj Čajkovića, a teretnim vozilom udario u brdo

Na području Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene. U prvoj prometnoj nesreći koja se dogodila tijekom noći 25-godišnjak  je upravljao motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom nerazvrstane ceste kod mjesta Čajkovići u pravcu Sustjepana. Izgubio je nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik te u klizanju s motociklom udario u metalnu zaštitnu ogradu.
U toj prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 2.50 sati 54-godišnjak je upravljao teretnim vozilom krećući se državnom cestom D-8 kada je dolaskom na predio Raba prešao u suprotni kolnički trak i udario vozilom u brdo. Vozač teretnog vozila je u toj prometnoj nesreći zadobio teže ozlijede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.     

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.