Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

03.03.2022.

15:40

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

Foto: Facebook Udruge mladih Punat / -

Iz Udruge mladih Punat javljaju kako je završila liga "Fifa 22" koja je u njihovoj organizaciji trajala mjesec dana.

Liga je okupila oko 50 igrača, a nakon razigravanja u dvije skupine s po deset ekipa uslijedila je nokaut faza.

"Promjena raspoloženja se mogla osjetiti u samom startu svakog meča, jer svakoj ekipi je postalo jasnije da se približavaju glavnoj nagradi. Utakmice su bile puno napetije nego u grupnoj fazi, pazilo se na svaki napad, na svaku obranu, a ruka je znala više puta zadrhtiti u ključnim momentima. Ekipe Tha Hood i Sustjepano Bernabeu relativno lagano su prošle prve prepreke. Moka 86 uspjela je proći tek u produžecima, a Gorica pobjedom u napetoj penal seriji. Četvrtfinale su rutinski odradile ekipe S. Bernabeua i Moke 86, dok je veliko iznenađenje priredila domaća ekipa Tha Hood pobjedom protiv favorita Belvedere. U posljednjem susretu, Batistan i Gorica su krenuli sa remijem u prvom susretu, dok je neobjašnjivi pad koncetracije kumovao pobjedi Batistana od čak 10:0. U polufinalu, Tha Hood je uvjerljivo izgubio od S. Bernabeua, dok je puno uzbudljiviji meč bio između Moke 86 i Batistana. Nakon rovovske borbe i remija u prvoj utakmici, Moka 86 pred sami kraj susreta postiže gol koji ih je odveo u finale! Finale je bilo jednostrano od početka. Moka 86 je brzo povela, poduplala vodstvo i čuvala ga do kraja za konačnu pobjedu od 2:1, i konačno osvajanje ovogodišnje FIFA lige!", ističu iz Udruge mladih Punat.

Iz udruge čestitaju Peru Stanošu i Antunu Mrdalu na odličnoj igri i osvojenom PS5, a Nikoli Šakiću iz drugoplasirane ekipe na tituli najboljeg strijelca sa 24 pogotka!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.