Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

15:40 / 03.03.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

Ekipa "Moka 86" pobjednik "FIFA 22" turnira Udruge mladih Punat

Foto: Facebook Udruge mladih Punat / -

Iz Udruge mladih Punat javljaju kako je završila liga "Fifa 22" koja je u njihovoj organizaciji trajala mjesec dana.

Liga je okupila oko 50 igrača, a nakon razigravanja u dvije skupine s po deset ekipa uslijedila je nokaut faza.

"Promjena raspoloženja se mogla osjetiti u samom startu svakog meča, jer svakoj ekipi je postalo jasnije da se približavaju glavnoj nagradi. Utakmice su bile puno napetije nego u grupnoj fazi, pazilo se na svaki napad, na svaku obranu, a ruka je znala više puta zadrhtiti u ključnim momentima. Ekipe Tha Hood i Sustjepano Bernabeu relativno lagano su prošle prve prepreke. Moka 86 uspjela je proći tek u produžecima, a Gorica pobjedom u napetoj penal seriji. Četvrtfinale su rutinski odradile ekipe S. Bernabeua i Moke 86, dok je veliko iznenađenje priredila domaća ekipa Tha Hood pobjedom protiv favorita Belvedere. U posljednjem susretu, Batistan i Gorica su krenuli sa remijem u prvom susretu, dok je neobjašnjivi pad koncetracije kumovao pobjedi Batistana od čak 10:0. U polufinalu, Tha Hood je uvjerljivo izgubio od S. Bernabeua, dok je puno uzbudljiviji meč bio između Moke 86 i Batistana. Nakon rovovske borbe i remija u prvoj utakmici, Moka 86 pred sami kraj susreta postiže gol koji ih je odveo u finale! Finale je bilo jednostrano od početka. Moka 86 je brzo povela, poduplala vodstvo i čuvala ga do kraja za konačnu pobjedu od 2:1, i konačno osvajanje ovogodišnje FIFA lige!", ističu iz Udruge mladih Punat.

Iz udruge čestitaju Peru Stanošu i Antunu Mrdalu na odličnoj igri i osvojenom PS5, a Nikoli Šakiću iz drugoplasirane ekipe na tituli najboljeg strijelca sa 24 pogotka!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.