Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Forum obiteljskog smještaja: Edukativni program za privatne iznajmljivače

10.03.2020.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom organizira danas s početkom u 16 sati 7. Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Dubrovnik Palace.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a besplatni program obuhvaća različita predavanja o rezultatima i daljnjem razvoju obiteljskog turizma u Republici Hrvatskoj, stanju obiteljskog smještaja u Dubrovniku i Hrvatskoj te obavezama iznajmljivača prema Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti.

Za vrijeme trajanja Foruma održat će se i izložbeni dio na kojem će ponuditelji proizvoda i usluga namijenjenih obiteljskom smještaju biti dostupni za savjetovanje, informiranje i ugovaranje suradnje.

"Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže 7. Forumu obiteljskog smještaja kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i razmijenili iskustva iz prethodne sezone i pripremili se za novu sezonu 2020. godine", ističu iz gradske Turističke zajednice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.