Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković i Lasić izrazili sućut obitelji Cvijeta Antunovića

17.12.2019.

15:40

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputili su pisma sućuti obitelji preminulog dubrovačkog branitelja i junaka sa Srđa Cvijeta Antunovića, a prenosimo ih u cijelosti.

Poštovana obitelji Antunović,

Ražalostila nas je vijest kako nas je napustio Vaš Cvijeto, branitelj velikog srca koji se svim snagama borio za voljeni Dubrovnik.

Upravo zahvaljujući njegovoj hrabrosti i nemjerljivoj volji svih naših branitelja danas vodimo sretne i mirne živote i zapravo nema tih riječi koje bi mogle izraziti našu zahvalnost.

Nenadoknadivi gubitak s kojim se sada nosite osjeća i cijela zajednica te Vam u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno izražavam duboku i iskrenu sućut.

 

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

 

 

Duboko me ražalostila vijest da nas je napustio konavoski branitelj, jedan od heroja obrane Dubrovnika, Cvijeto Anutunović. U ovim teškim trenutcima želim izraziti sućut njegovoj obitelji. Cvijeto neka ti je laka hrvatska zemlja.

Načelnik

Božo Lasić

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.