Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković primio najbolju turističku vodičicu godine Lidiju Begić

16.11.2021.

09:53

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Gradonačelnik Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić primili su turističku vodičicu Lidiju Begić, nagrađenu vrijednim priznanjem „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji turistički vodič.

Gradonačelnik Franković uputio je čestitke Lidiji Begić na ovom prestižnoj nagradi i predanom radu u sektoru turizma proteklih godina, posebice u izazovnim vremenima pandemije.

„Iznimno nam je zadovoljstvo da je upravo jedna Dubrovkinja izabrana za najbolju turističku vodičicu godine, što još jednom pokazuje potencijal, znanje i entuzijazam naših djelatnika u području turizma. Vašim ste radom ovu nagradu siguran sam i zaslužili, a taj doprinos prepoznat je na nacionalnoj i lokalnoj razini“, istaknuo je u ovoj prigodi gradonačelnik.

Vodičica Begić ovom je prilikom zahvalila na pozivu naglasivši kako za nju priznanje Hrvatske turističke zajednice predstavlja iznimno postignuće te da je ono vrlo važno i za promociju dubrovačkog turizma i njegove kvalitete.

Nagrade najzaslužnijim pojedincima u turizmu tradicionalno se dodjeljuju u sklopu najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj – manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja je ove godine održana u Župi dubrovačkoj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.