Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković primio predstavnike Hrvatske ratne mornarice

22.06.2020.

14:32

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković primio je zapovjednika Hrvatske ratne mornarice, kontraadmirala Iva Raffanellia i načelnika ureda zapovjednika, brigadira Darka Podruga. Razgovarali su o trenutnoj situaciji u Hrvatskoj ratnoj mornarici.

Posebno o aktivnostima i djelovanjima koja provode, s obzirom na krizna vremena uzrokovana epidemijom koronavirusom koja je obilježila prethodne mjesece i znatno utjecala na tok svih događanja kako u Dubrovniku, tako i što se tiče aktivnosti Hrvatske ratne mornarice.

Kontraadmiral Ivo Raffanelli i brigadir Darko Podrug iskoristili su također posjet gradonačelniku Frankoviću kako bi iskazali zahvalu za prošlogodišnje svečano obilježavanje 28. obljetnice osnutka Hrvatske ratne mornarice, koje se održalo u Gradu Dubrovniku.

Gradonačelnik Mato Franković istaknuo je kako mu je iznimno zadovoljstvo i čast što je upravo Dubrovnik bio domaćin takvog jednog događanja i važnog jubileja za Hrvatsku ratnu mornaricu, ali i za Hrvatsku vojsku, te je naglasio kako se o ulozi naše vojske i ratne mornarice treba više govoriti, jer su u svim teškim vremenima i nedaćama Hrvatske oružane snage oduvijek bile snažna uzdanica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.