Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković za britanski LBC radio: "Dubrovnik nikad nije bio ljepši!"

22.08.2020.

13:41

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Gradonačelnik Mato Franković još jednom se obratio britanskoj publici na temu turizma u Dubrovniku i epidemiološke situacije, ovaj put u večernjem programu londonske radio postaje LBC. Drugi je to intervju gradonačelnika s ovom prestižnom medijskom kućom koja broji više od 2,2 milijuna slušatelja.

"Britanci ne bježe iz Dubrovnika, i danas je putem različitih avio prijevoznika pristigao jedan broj britanskih turista.Sigurno je da će dio Britanaca odustat od ljetovanja u Hrvatskoj no ako uspijemo zadržati avione vjerujem da će Britanci doći u Dubrovnik", poručio je gradonačelnik Franković. Također je ponovio kako Dubrovnik bilježi jako mali broj COVID zaraženih osoba. Svim slušatelja LBC-a poslao je snažnu poruku iz Grada:

"Ako ste ikad željeli doći i posjetiti Dubrovnik sada je vrijeme. Dubrovnik nikad nije bio ljepši i Dubrovnik čeka na Vas!"

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković je od četvrtka, od kada je Hrvatska stavljena na crvenu listu Velike Britanije, dao više izjava i intervjua za britanske medije, poput Sky Newsa, ITN, LBC radija, CNN Travel London, s osnovnom porukom kako je Dubrovnik za britanske turiste siguran.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.