Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

16:16 / 03.03.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Gastro radionica "Novi recepti za babinu kuhinju" s Dinom Galvagnom

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Udruga Agroturizam Konavle u okviru projekta "Edukacijom do vlastitih ideja", koji se provodi uz potporu Ministarstva turizma RH, organizira edukaciju i gastro radionicu sa chefom Dinom Galvagnom "Novi recepti za babinu kuharicu".

Edukacija će se održati u subotu i nedjelju, 7. i 8. ožujka u Agroturizmu Kameni Dvori u Lovornom. U subotu će se provoditi u vremenu od 9 do 14 sati te od 16 do 21 sat, a u nedjelju od 9 do 12 sati.

Edukaciju i gastro radionicu će održati Dino Galvagno, jedan od najboljih hrvatskih kuhara koji i sam planira pokrenuti vlastiti agroturizam. Široj javnosti možda najpoznatiji kao član žirija televizijskog kulinarskog showa Masterchef. No, Dino Galvagno u gastronomskim krugovima slovi kao najutjecajniji moderni hrvatski chef. Trenutno angažiran kao chef u jednom poznatom restoranu u Pragu na poziv iz Agroturizma Konavle rado se odazvao. U Konavlima će kreirati nova jela prigodna prvenstveno za pripremanje i usluživanje u agroturističkim objektima koristeći lokalne namirnice i proizvode.

Broj sudionika je ograničen, a pravo prvenstva imaju predstavnici konavoskih agroturizama koji su članovi Agroturizma Konavle, zatim predstavnici drugih poslovnih subjekata u Konavlima koji su registrirani za pripremanje i usluživanje hrane te zainteresirani pojedinci koji su potencijalni poduzetnici u ruralnom turizmu na području Konavala

Rok za prijavu sudionika je do srijede, 4. ožujka u 12 sati.

Prijaviti se može isključivo na E-mail: ured@agroturizam-konavle.hr putem kojega se mogu dobiti i dodatne informacije o radionici.

Po zaključenju liste sudionika sa sudionicima će se iskomunicirati detalji radonice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.