Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik uvodi Covid potvrdu za djelatnike i posjetitelje

15.11.2021.

16:23

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Grad Dubrovnik od utorka 16. studenoga počinje s primjenom Odluke o uvođenju posebne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, za ulazak u službene prostorije gradske uprave bit će potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, uz osobni identifikacijski dokument.

Osim djelatnika, iste dokumente obvezne su predočiti i sve osobe koje dolaze u službene prostorije, uključujući stranke, pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze u prostore gradske uprave po bilo kojoj osnovi.

Za svoje zaposlenike Grad Dubrovnik je omogućio testiranje, a svi građani mole se da prilikom dolaska u službene prostorije pripreme tražene dokumente i poštuju propisane odredbe. Napominje se kako je u zatvorenim prostorima i dalje obvezno pridržavanje epidemioloških mjera.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.