Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Grad Ploče raspisao natječaj za financiranje udruga civilnog društva

01.02.2023.

11:55

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Ploče

Ploče

Foto: Regionalni dnevnik/IMS / HTV

Grad Ploče raspisao je pet javnih natječaja za financijsku podršku programima i projektima udruga od interesa za opće dobro, a u svrhu stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva, kako bi se stvorili preduvjeti za učinkovitije pružanje javnih usluga, ali i unaprijedili organizacijski kapaciteti udruga. Ukupna vrijednost svih natječaja za 2023. godinu iznosi 65.034 eura.

Javni natječaji namijenjeni su programima i projektima udruga u područjima kulture, socijalne skrbi i zdravstva te sportskih manifestacija i rekreacije, kao i udruga proizašlih iz Domovinskog rata i NOB-a, te za djelovanje građana na razvoju lokalne zajednice.

"Pozivamo sve udruge da iskoriste ovu priliku i s potporom Grada unaprijede svoj rad, realiziraju bogatije programe i time daju veći doprinos zajednici kroz svoje djelovanje“, poručili su iz Grada Ploča.

Prijave za sufinanciranje podnose se do 27. veljače, a više informacija moguće je pronaći na službenim stranicama Grada Ploča pod kategorijom Natječaji/Udruge/2023.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.