Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Grad ZA djecu": Traže se stručni suradnici i odgojitelji

28.03.2019.

09:45

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

U sklopu projekta Grada Dubrovnika "Grad ZA djecu" Dječji vrtići Dubrovnik objavili su ponovljene natječaje za tri stručna suradnika/ce – edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa te za dva/dvije odgajatelja/ice, a sve na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta.

Natječaji su otvoreni od 27. ožujka do 4. travnja 2019. godine, što je i krajnji rok za podnošenje prijava. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtići Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, 20 000 Dubrovnik s određenom naznakom vezanom uz pojedini natječaj.

Detalji natječaja, uključujući popis potrebne dokumentacije kao i svih ostalih uvjeta, dostupni su na internetskim stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, cilj projekta "Grad ZA djecu" jest poboljšanje i unaprjeđenje usluga te uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika. Tako, u sklopu projekta, Dječji vrtići Dubrovnik uvode poslijepodnevne smjene, odnosno radom subotom u određenim vrtićima, a sukladno prethodno iskazanim potrebama roditelja.

Ukupna vrijednost projekta financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020." iznosi 14.080.986,10 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.