Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Gradonačelnik Franković čestitao Međunarodni dan turističkih vodiča

21.02.2022.

17:06

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković

Foto: HRT - Radio Dubrovnik / -

Gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku dubrovačkim turističkim vodičima povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča.

Poštovane vodičice, poštovani vodiči,

iznimno mi je zadovoljstvo što mogu svima Vama čestitati Vaš dan, Međunarodni dan turističkih vodiča.

Svojim znanjem i srdačnim pristupom obogaćujete boravak turistima, koji se često upravo zahvaljujući Vama i vraćaju, jer na osebujan i nadasve autentičan način dočaravate sve ono što naš grad čini posebnim.

Visoko ste digli letvicu obavljajući profesionalno svoj posao, kao primjer drugima i zato Vam hvala što i Vi doprinosite izvrsnosti Grada kao iznimne turističke destinacije.

Najbolje poznajete Dubrovnik, svaku njegovu ulicu i priču, a uvijek iznad svega tumačite istinu o našoj starijoj i novijoj povijest. Zato ću se i dalje boriti za Dubrovnik kao zaštićeni lokalitet i Vaše interese, baš kao što sam i učinio kod izmjena Zakona o pružanju usluga u turizmu, a kako bi se zaštitila Vaša struka kojom itekako doprinosite podizanju razine kvalitete turističke usluge.

Želim Vam svima puno uspjela u daljnjem radu.

Gradonačelnik Dubrovnika

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.