Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković kod biskupa Glasnovića uoči Uskrsa

14.04.2022.

17:06

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Biskup Glasnović na susretu sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Frankovićem

Biskup Glasnović na susretu sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Frankovićem

Foto: Grad Dubrovnik/ Dubrovačko-neretvanska županija / -

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i dubrovački gradonačelnik Mato Franković uoči blagdana Uskrsa posjetili su biskupa dubrovačkog mons. Roka Glasnovića.

Gradonačelnik Franković uputio je biskupu Glasnoviću čestitke za nadolazeći, najvažniji kršćanski blagdan, izražavajući nadu kako ćemo ovaj Uskrs dočekati u boljim okolnostima nego je to bilo prethodne dvije godine.

Biskup Glasnović također je uputio čestitke za predstojeći blagdan, koji je ujedno i njegov prvi Uskrs na čelu Dubrovačke biskupije.

Tradicionalnom susretu u Biskupskoj palači prisustvovali su i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica, kao i rektor Crkve sv. Vlaha don Hrvoje Katušić.

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević također su se susreli danas u Biskupskoj palači s dubrovačkim biskupom Rokom Glasnovićem. Susret je bio prigoda za razgovor o aktualnim temama i usmjeravanje promišljanja o istinskom značaju i važnosti Uskrsa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.