Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

HDZ i koalicijski partneri čestitali biračima

12.01.2015.

13:29

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na temu "Osvrt na predsjedničke izbore i zahvala biračima" konferenciju za novinare održali su danas predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik Mato Franković zajedno s koalicijskim partnerima.

Predsjednik županijskog odbora HDZ-a Branko Bačić uputio je riječi zahvale i čestitku biračima, rekavši kako je 36 641 glas ili 58 % najbolji rezultat HDZ-a u Dubrovačko -neretvanskoj županiji u posljednjih petnaest godina. Nazvavši ga povijesnim rezultatom, 10 500 glasova dobivenih u Dubrovniku, predsjednik gradskog odbora HDZ-a Mato Franković ustvrdio je da je HDZ spreman za predstojeće lokalne izbore i spremanpreuzeti odgovornost vođenja grada. Predsjednik županijske organizacije HSS-a Stipo Gabrić Jambo osim o predsjedničkim govorio je i o lokalnim izborima naglasivši kako će odluka HSS-a o potpori gradonačelničkom kandidatu u Dubrovniku biti objavljena ovaj tjedan.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.