Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Hotel Supetar Cavtat uskoro otvara vrata kao luksuzni boutique hotel

07.04.2022.

12:47

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Hotel Supetar Cavtat - vizualizacija

Hotel Supetar Cavtat - vizualizacija

Foto: JLH / -

Hotel Supetar u Cavtatu tvrtke Jadranski luksuzni hoteli ovoga ljeta će otvoriti svoja vrata kao novoobnovljeni 'heritage boutique' hotel.

Investicija vrijedna gotovo dva milijuna kuna po sobi uključuje temeljitu obnovu hotela koji je prije rekonstrukcije imao tri zvjezdice.

Radovi na obnovi odvijaju se planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije hotela tijekom ljetnih mjeseci otvoriti s potpuno novim izgledom kao hotel visoke kategorije.

U sklopu investicije planirana je i suradnja s jednim od vodećih svjetskih brandova kako bi se Hotel Supetar našao na prestižnoj listi ekskluzivnih boutique hotela.

Smješten u originalnoj trokatnoj privatnoj vili iz 1920.-ih godina, na cavtatskoj rivi, s pogledom na otvoreno more i cavtatski zaljev, nakon potpune obnove, Hotel Supetar raspolagat će sa 16 elegantnih i individualno dizajniranih soba. Novi hotel imat će i bazen koji će se biti smješten u južnom dijelu hotela okružen bujnim mediteranskim vrtom te lounge bar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.