Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Hrnić otišao iz Gullivera, Zuanić umjesto Srgote u Maestralima

13.02.2020.

12:18

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Goran Hrnić je 10. veljače otišao s funkcije predsjednika Uprave Gulliver travela, objavili su iz dubrovačke destinacijske menadžment kompanije. Hrnić je jedan od osnivača Gulliver travela i vodio ga je kroz 31 uspješnu godinu poslovanja na poziciji predsjednika Uprave.

Hrnićevim odlaskom iz Gulliver travela, dužnost direktorice TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju preuzet će Alessandra D'Angelo, zajedno s regijom Bugarska, koju je vodila do sada. Alessandra D'Angelo pridružila se TUI-u 2009. kao predstavnik te je postepeno gradila svoj put i karijeru unutar TUI-a. Dugi niz godina radila je u Turskoj i Grčkoj, a na poziciju voditeljice regije Bugarska došla je 2018. godine.

Ovom dodajmo i kako je Nadzorni odbor Hotela Maestral d.d. primio na znanje ostavku predsjednika Uprave Julija Srgote, kojem članstvo u Upravi kao i radni odnos prestaje s 29. veljače.

Na istoj sjednici Nadzorni odbor je za člana uprave Društva na četverogodišnje razdoblje jednoglasno imenovao Marijanu Zuanić, čiji mandat počinje od 1. ožujka.

"Marijana Zuanić dugogodišnja je djelatnica Hotela Maestral d.d, a funkciju člana uprave preuzela je s pozicije Direktorice sektora kontrolinga i računovodstva. Po struci je magistar društvenih znanosti, a usavršavala se u područjima upravljanja sustavima kvalitete, organizacije i razvoja poslovnih procesa, te upravljačkih vještina", ističe se u priopćenju te hotelske kuće.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.