Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Hrvatska volontira 2020.": prijavljeno preko 140 volonterskih aktivnosti!

22.09.2020.

14:39

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri i brojne organizacije koje uključuju volontere i ove godine pružaju priliku građanima da se uključe u volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici. Pronađite aktivnost koja vas inspirira, povedite članove i članice vaših obitelji i zavolontirajte!

Manifestacija Hrvatska volontira ove se godine održava od 23. do 26. rujna, a ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom.

Dobro je što ste tu.

Hvala što ste tu. 

"Ove godine, a potaknuti pandemijom Covida -19, želimo staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje i odati priznanje volonterima promovirajući primjere dobre prakse kroz kratke videe o volontiranju koje možete pronaći na Youtube kanalu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva: https://bit.ly/32H3AXv", ističu iz Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

Pozivaju se svi organizatori volonterskih aktivnosti i volontere/ke da prilikom provedbe volonterskih aktivnosti poštuju epidemiološke mjere i paze na sebe i druge.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.