Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Humanitarna "Večera za 5" u restoranu Mimoza

10.11.2021.

12:03

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Dubrovačka udruga "Bog Pravda i Poštenje" organizira humanitarnu večeru za COVID odjel Opće bolnice Dubrovnik u restoranu Mimoza u petak 12. studenoga 2021. godine od 19 do 23 sata, obavezno s Covid potvrdom.

"Sudionici 'Večere za 5 na selu' kuhaju za sve vas, a vi radite dobro djelo, zar to nije divno?!", ističu organizatori. U ponudi su dva jelovnika:

            Mesni dernek (mesni JELOVNIK)
Brusketi sa tri vrste namaza
                     -o-
Domaće njoke u umaku od junećeg mesa
                Mix sezonske salata
                       -o-
        Torta „Mimoza“

              Morski zicer (riblji jelovnik)
Crni rižoto sa sipom i gamborima
                        -o-
Pečena riba s povrćem, mediteranske mirodije
                     Mix sezonske salate
                         -o-
               Torta „Mimoza“

Cijena jelovnika po osobi je 150 kuna.

Sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge BPP, koja dalje idu za ciljane donacije za Covid odjele OB Dubrovnik.

Rezervacije mjesta za večeru su na tel: 099 3321071 i 020 411 157.

Zbog epidemioloških mjera mjesta su ograničena, stoga ne oklijevajte, rezervirajte svoja mjesta na vrijeme. Rezervacije se primaju do 11. studenoga do 15 sati. Uz rezervaciju potrebno je da se odmah izjasnite koji jelovnik želite kušati, te da pri dolasku u restoran imate Covid potvrdu. Nažalost , bez iste ne možete sudjelovati u ovoj humanitarnoj večeri uz bogati zabavni program i tombolu.

Za one koji iz nekog razloga ne mogu doći i pružiti podršku, postoji i dostava na području grada. Za dostavu možete zvati na brojeve 099 3321071 i 020 411 157.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.