Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Humanitarno s Dubrovačke trpeze

06.11.2013.

14:13

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Manifestacija „Dubrovačka trpeza“ i ove je godine bila humanitarnog karaktera te je prikupljeno oko 30 tisuća kuna koje će se odlukom posebnog Povjerenstva dodijeliti najpotrebnijima na osnovu zamolbi koje su upućene gradu Dubrovniku

Prigodnim druženjem u Restoranu Mimoza u ime Organizacijskog odbora,  pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić zahvalio je svim sudionicima ovogodišnje manifestacije „Dubrovačka trpeza“ održane 23. listopada na Stradunu.
Dubrovačku trpezu organizirali su grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Obrtnička i gospodarska komora Dubrovačko- neretvanske županije, CEH ugostitelja te Turističke zajednice Grada i Dubrovačko-neretvanske županije. Na taj je način simbolično obilježen završetak glavne turističke sezone.
Manifestacija „Dubrovačka trpeza“ i ove je godine bila humanitarnog karaktera te je prikupljeno oko 30 tisuća kuna koje će se odlukom posebnog Povjerenstva dodijeliti najpotrebnijima na osnovu zamolbi koje su upućene gradu Dubrovniku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.