Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

I članovi SDP-a protiv Dubrovačkog dogovora

10.12.2013.

22:36

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kao što je i najavljivao u kampanji za izbor predsjednika GO SDP, Gojun je cjelokupnom članstvu dao priliku da se očituje o izlasku stranke iz "Dubrovačkog dogovora" koji je ocijenio štetnim za stranku

U priopćenju za javnost dubrovačkog gradskog SDP-a objavljeno je kako se na sastanku svih članova te stranke govorilo o izlasku iz Dubrovačkog dogovora i razlozima takve odluke. „Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Mladen Gojun sazvao je cjelokupno članstvu SDP-a Dubrovnik kako bi im predstavio i pojasnio odluku Gradskog odbora o izlasku iz "Dubrovačkog dogovora".
Naime, kao što je i najavljivao u kampanji za izbor predsjednika GO SDP, Gojun je cjelokupnom članstvu dao priliku da se očituje o izlasku stranke iz "Dubrovačkog dogovora" koji je ocijenio štetnim za stranku i kao dodatnu sramotu nakon izbornog poraza. Članstvo je podržalo razloge i samu odluku GO o izlasku iz "Dubrovačkog dogovora" – navodi se u priopćenju i naglašava kako je predsjednik Gojun najavio je „da će se cjelokupno članstvo stranke u Dubrovniku sastajati uoči svake strateške odluke, kako bi svi članovi imali priliku dati mišljenje za koje je odluku, prema Statutu, ovlašten donijeti Gradski odbor.“ – zaključuje se u priopćenju za javnost dubrovačkog gradskog SDP-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.