Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Informacije o koronavirusu i na stranicama Grada Dubrovnika

12.03.2020.

16:33

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

S ciljem pravovremenog i točnog informiranja javnosti na internetskim stranicama Grada Dubrovnika dostupne su informacije o koronavirusu s istaknutim poveznicama na posljednje službene podatke o epidemiji.

Također i na preporuke o zaštiti od virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i objave Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te drugih relevantnih izvora nadležnih tijela koja sudjeluju u suzbijanju epidemije.

Iako nije izravno nadležan za koordinaciju aktivnosti na našem području (to je u ovom trenutku Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije), Grad Dubrovnik odgovoran je prema svojim sugrađanima.

Postupajući proaktivno i prenoseći provjerene informacije nadležnih tijela Grad Dubrovnik želi dati svoj doprinos u pravodobnom i točnom informiranju sugrađana.

S obzirom da je u javnom prostoru nažalost veliki broj neprovjerenih informacija, apeliramo na građane i pozivamo ih da prate objave nadležnih tijela te da se pridržavaju svih aktualnih preporuka i uputa.

Informacijama se pristupa putem linka u zaglavlju web stranice.

https://www.dubrovnik.hr/covid19-coronavirus-stanje-obavijesti

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.