Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Inicijativa ''TUP urbana četvrt'': Podržavamo odluku gradonačelnika

13.10.2021.

17:49

Autor: Radio Dubrovnik

Inicijativa "TUP urbana četvrt"

Inicijativa "TUP urbana četvrt"

Foto: - / -

Nastavno na izjavu gradonačelnika o kupovini TUP-a, inicijativa ''TUP urbana četvrt'' izrazila je zadovoljstvo smjerom kojim je Grad krenuo. "Svjesni smo da je kupovina TUP-a proces koji traje te podržavamo gradonačelnika u namjeri da se TUP ostavi građanima i njihovim potrebama", ističu.

"Ali također vjerujemo da će se ova kupovina gradu isplatiti višestruko ne samo financijski kroz najmove nego i kroz rješavanje gradskih prostornih problema te kroz generiranje novih radnih mjesta koje ovakve transformacije prate.
Mi, članovi inicijative, poduzetnici i udruge, umjetnici i obrtnici, nastavljamo dalje razvijati i stvarati urbane sadržaje za naše sugrađane, ali i za sve posjetitelje grada. Nadamo se da ćemo u suradnji s Gradom očuvanjem TUPa odati priznanje svemu onome što je TUP predstavljao za razvoj i obranu grada kroz povijest, ali i zajednički s Gradom graditi TUP budućnosti, TUP urbanu četvrt, mjesto suradnje javnog i privatnog za dobrobit građana i lokalne zajednice", ističu iz inicijative "TUP urbana četvrt".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.