Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Iz Europskog socijalnog fonda osigurana sredstva

17.10.2018.

14:41

Autor: Radio Dubrovnik

Dominik Grguric/PIXSELL

Dominik Grguric/PIXSELL

Foto: - / -

Gradu Dubrovniku osigurana su sredstva u iznosu od 14.080.986,10 kuna za projekt „Grad ZA djecu -poboljšanje usluga i uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada".

Sredstva je u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." iz Europskog socijalnog fonda osiguralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, dok je Grad Dubrovnik u partnerstvu s ustanovom Dječji vrtići Dubrovnik proveo ispitivanje s ciljem definiranja potreba roditelja za promjenom radnog vremena. Anketirani roditelji su većinom iskazali potrebu za drugačijim terminima boravka svoje djece u vrtićima. Stoga je zahvaljujući suradnji Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju, Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo i Dječjih vrtića Dubrovnik pokrenut projekt „Grad ZA djecu - poboljšanje usluga i uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika", a za čiju je provedbu osigurano čak 14.080.986,10 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.