Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Iznajmljuju se dva poslovna prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

19.04.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Poziv na subvencionirano korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Poziv na subvencionirano korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje dva Javna poziva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16, u Dubrovniku.

Ovim Javnim pozivima nude se poslovni prostori površine 12,59 i 20,40 metara četvornih.

Poslovni prostori u inkubatoru namijenjeni su poduzetnicima početnicima koji posluju do 3 godine. Stoga se pozivaju poduzetnici početnici kojima je potreban poslovni prostor, da se prijave na Javni poziv putem kojeg mogu ostvariti pravo na subvencioniranu cijenu najma te stručnu i savjetodavnu pomoć.

Poduzetnički inkubator je 2016. godine otvorio svoja vrata malim poduzetnicima koji tek počinju poslovati ili su u ranoj fazi svojeg poslovanja, a nemaju vlastiti prostor. Od tada je usluge inkubacije koristilo 24 poduzetnika, a njih 21 i dalje uspješno posluje.

Objavom ovih poziva, završava još jedan trogodišnji ciklus inkubacije poduzetnika početnika koji su usluge inkubatora počeli koristiti 2019. godine te su u tom razdoblju poslovno ojačali i spremni su nastaviti svoj razvoj van inkubatora. Centar za poduzetništvo želi im sreću na njihovom poslovnom putu i ostaje na raspolaganju za stručnu pomoć kao i tijekom inkubacijskog procesa!

Javni pozivi nalaze se na web stranici Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik https://www.poduzetnicki-inkubator-dnz.hr/dubrovnik/dokumentacija, a za detaljnije informacije možete se obratiti Centru za poduzetništvo putem telefona 418-401 ili maila czp@czp.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.