Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš

29.08.2016.

10:16

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za poslove župana i Županijske skupštine, objavio je poziv za javnu raspravu o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Dubrovačko-neretvanske županije i o nacrtu Županijske razvojne strategije.

Javno izlaganje će se održati 29. kolovoza 2016., s početkom u 18 sati, u prostoru Velike vijećnice zgrade upravnih tijela Dubrovačko-neretvanske županije, a 30. kolovoza 2016. s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici Grada Korčule te u Metkoviću istog dana u 18 sati u prostoru Gradskog kulturnog središta.
Javni uvidi se održavaju do 31. kolovoza 2016. u prostorima Upravnog odjela u upravnoj zgradi Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku, u upravnoj zgradi Grada Korčule te Metkovića radnim danom od 09 do 14 sati.
Adrese upravnih zgrada navedenih gradova i sve detaljnije informacije možete pronaći na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije pod rubrikom „Priopćenja i obavijesti“.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.