Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

11:51 / 24.02.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Javni poziv Županije udrugama za sufinanciranje programa

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji te iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća.

Također i iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Preostala dva javna poziva iz djelokoruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke popolacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Dubrovačko-neretvanska županija na ovaj način podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te pozivamo udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije da predlože svoje programe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.